Behandelingen

Herstel je huid na de zomer

Met de After Summer Restore Treatment van Synergie Skin
Na een seizoen met veel zon en airconditioning heeft je huid wat extra’s nodig. Deze moet weer herstellen en transformeren van een zonbeschadigde doffe huid naar een gezonde huid.

Met de After Summer Restore Treatment van Synergie Skin krijg je weer een mooi gehydrateerde en gladde huid. Deze behandeling is een effectieve huidverbeterende behandeling waarin een Enzyme Hydropeel en microneedling worden gecombineerd in één behandeling! Deze combi-behandeling zorgt voor een optimale huidvernieuwing en werkt 50% effectiever dan een losse peeling of microneedlingbehandeling.

Het doel van de behandeling is dode huidcellen te verwijderen, verstopte poriën en schade door de zon te herstellen en de huidstructuur en teint te verbeteren om weer een mooie gezonde glow te krijgen.

𝗡𝗮 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴 𝗷𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝗣𝗼𝘀𝘁 𝗧𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗞𝗶𝘁 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝟭𝟬𝗺𝗹 𝗳𝗹𝗮𝗰𝗼𝗻 𝗥𝗲𝗩𝗲𝗮𝗹 mee naar huis. Met de Post Treatment Kit kun je jouw huid extra pamperen en goed laten herstellen. Na een week ga je ReVeal gebruiken om het resultaat van de behandeling te behouden en verder te verbeteren. ReVeal helpt om de huidtextuur te verfijnen en een ongelijkmatige teint te egaliseren.

Boek dus snel deze behandeling om je huidconditie weer op pijl te brengen! Een behandeling van 90 minuten kost € 110,-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *