Sothys

Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging.

Mini reiniging € 45,-
Seizoensbehandeling € 69,95
Deze behandeling geeft de huid een boost en bereidt de huid voor op het seizoen dat komen gaat.
Seizoensbehandeling incl. product € 94,95
Deze behandeling geeft de huid een boost en bereidt de huid voor op het seizoen dat komen gaat. Inclusief bijpassend product voor thuisgebruik.
Hydra 3Ha Behandeling € 95,-
Een intensieve hydraterende behandeling op basis van hyaluronzuur en boleetextract. Voor een jongere, frissere en perfect gehydrateerde huid.
Perfect Ovale
Een verstevigende en liftende behandeling van gezichtsovaal, hals en decolleté.
Glysalac Pro Peel € 50,-
Een peeling behandeling op basis van glycolzuur, speciaal voor de onzuivere, doffe, dikkere en/of oudere huid. Wordt in kuur geadviseerd 4-6 keer gedurende een periode van 4 weken. Glycolpeel tijdens behandeling: € 20,-
Energiebehandeling (in kuurvorm) € 285,-
Een behandeling op basis van Syberische ginseng on de huid te beschermen, te stimuleren, het opladen van de huidcellen, regenereren van de celvernieuwing en het verlichten van de huid, zodat deze er frisser en stralend uitziet.
Contour des yeux (oogbehandeling) € 55,-
Op basis van rode alg, en suikers om de ooghuid te voeden en op te spannen d.m.v. porseleinen koude lepels en manuele massage. In combinatie met gelaatsverzorging € 35,-

Aanvullende informatie

Alle behandelingen van Sothys zijn gericht op huidverbetering. Alle behandelingen zijn in kuur te volgen: voor een extra resultaat met de aangepaste producten krijgt uw huid een respectvolle verzorging voor uw huid.

Komt u voor de 1e keer? Dan doen wij een uitgebreide intake met advies voor u aangepast met proefjes.

Behandelingen zijn gebaseerd op tijd. Wanneer een behandeling meer dan 15 minuten langer duurt, wordt de extra tijd door berekend. Wij hopen op uw begrip.