Maak kennis met PRX Therapy

PRX Therapy is een behandeling die speciaal is ontworpen voor de behoeften van de huid, om de jeugdige uitstraling te herstellen. Deze Pro-Age treatment duurt slechts 30 minuten en stimuleert op een natuurlijke manier de vernieuwing van de huid om de huidconditie te verbeteren.

Door een intensieve massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

Wanneer u de kuur boekt van 4 behandelingen, krijgt u de Home Care Kit mee, om de behandeling thuis voort te zetten voor een maximaal en langdurig resultaat.

De Home Care Kit is speciaal samengesteld om de huid na de PRX Therapy thuis goed te verzorgen. Deze producten versterken het effect van de behandeling en ondersteunen de werking voor nog mooiere resultaten.

Resultaten
PRX Therapy is speciaal samengesteld om in te werken op de biologische behoeften van de huid, met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De gepatenteerde formule is ontwikkeld na 10 jaar klinische studies.

Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met PRX Therapy
Behandelingen

Maak kennis met PRX Therapy

Stimuleer het huideigen regeneratieproceshuid, verbeter de elasticiteit, teint en hydratatie en verminder acnélittekens, fijne lijntjes en rimpels. Allemaal met PRX Therapy!

Dit snelle en gemakkelijke rejuvenating programma kunt u nu als behandeling boeken bij Schoonheidssalon La Beauté. Na slechts 1 behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit.