Behandelingen

Nieuw: Collageendraden

DE rage op beauty gebied!

Een baanbrekende technologie waarbij collageen draden worden aangebracht in een rimpel. Pijnloos en zonder naalden! De resultaten van deze nieuwe techniek zijn fantastisch: rimpels worden opgevuld en zijn minder diep. 

Wat zijn collageen draden?
Collageen draden, ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen. De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten.

Hoe werken collageen draden?
Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.
Veel vrouwen (én mannen) willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen. Dan is deze techniek zeer geschikt! Na de eerste behandeling zijn fijne lijntjes en rimpels al vermindert. De huid ziet er merkbaar steviger uit, rimpels zijn minder diep en de huid heeft meer volume.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *