Make-up

Favoriete zomer make-up van Synergie

Mijn favoriete make-up en die van veel klanten van La Beauté, die hier erg happy mee zijn, zeker in de zomer! Second Skin Crush is een luchtige minerale foundation met hydraterende liposomen. Een poederige minerale geperste foundation met meer dan 50% zinkoxide en titaniumdioxide voor een breedspectrum UV bescherming! Voelt heerlijk aan en logt niet als een “laag” op de huid.

De belangrijkste voordelen

  • Zinkoxide en titaniumdioxide – Zinkoxide en titaniumdioxide bieden een superieure natuurlijke UVA/B bescherming en een oplichtende gloed op de huid.
  • Lycopodium Clavatum extract en Imperata Cylindrica wortelextract : een zuiver botanisch ingrediënt, waarvan klinisch bewezen is dat het door het loslaten van liposomen vochtverlies voorkomt/aanvult.
  • Significante levels ijzeroxide helpen bij de bescherming tegen UVA/B omdat ze zonlicht blokkeren.
  • Ideaal voor mensen met melasma.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *