Over La Beauté

Over La Beauté

Mijn naam is Rachelle Winne en mijn bedrijf heet La Beauté, een schoonheidssalon die 11 jaar bestaat.

La Beauté is voornamelijk gespecialiseerd in huidverbetering. Manicurebehandelingen en pedicure behandelingen zijn ook te boeken bij La Beauté. Deze combinatie is ideaal omdat mensen het ook erg fijn vinden om dit soort dingen bij 1 persoon te kunnen laten doen.

La Beauté staat voor kwaliteit, effectiviteit en service staan alle drie op nummer 1! Omdat La Beauté drie productlijnen  in haar gamma heeft, hebben we voor iedere klant wat wils qua behandelingen en producten. Voor iedere klant iets op maat! 

In combinatie met de huidanalyse apparaat kunnen we een reëel en eerlijk beeld geven aan de klant, doordat wij in de diepere huidlagen kunnen kijken en de behandelingen en producten nog beter kunnen adviseren waardoor klanten een voor hun gevoel ook eerlijk advies krijgen.

De behandelingen bestaan uit gelaatsverzorgingen met massages en actieve werkstoffen mineralen, vitamines en peptiden die door de bijbehorende producten mooie resultaten bieden.

Peels, zoals voor acnéhuiden kunnen gedeclareerd worden bij de verzekering, door aansluiting bij de ANBOS en het hebben van een AGB-Code. Maar ook behandelingen met apparatuur zijn mogelijk zoals RF, microdermabrasie met zuurstof en microneedling voor de huiden die wat meer aandacht nodig hebben, is zeker mogelijk.

We kijken bij het intakegesprek ook nog iets verder, waardoor La Beauté zich kan onderscheiden; voedingspatronen nagaan en adviseren wat een klant eventueel nog kan gebruiken qua voedingssuppletie. Hierdoor onderscheidt La Beauté zich van andere salons, door iets verder te kijken dan alleen de huid, uiteindelijk is de huid ons grootste orgaan en aan de buitenkant zit waar we alles op af kunnen lezen. Ze staat hierdoor in verbinding met alle andere organen en organen die niet (goed) functioneren kunnen we aflezen.Het is een bijzonder en interessant beroep waar La Beauté veel liefde voor heeft en daardoor de mensen een goed gevoel, eerlijk advies en een stralende huid wil geven! Hopelijk tot snel bij La Beauté!

Ons aanbod

Synergie Skin

Synergie Skin biedt een huidverzorgingslijn met écht werkzame ingrediënten, zonder toxische stoffen. Met alleen de beste natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten, die daadwerkelijk doen wat Synergie beloofd! 

Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf, dat door cosmetisch artsen en huidtherapeuten hoog wordt aangeschreven.

Phytomer

Ook Phytomer is onderdeel geworden van de salon. Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid. Hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, samengesteld uit de beste werkstoffen, helpt Phytomer de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen huidveroudering en vochttekort.

Oxygeneo & Tripollar

Dankzij de Oxygeneo 3-in-1 behandeling. Al na één behandeling heeft u een jongere en meer egale huid. Pigmentvlekken en rimpels vervagen, poriën worden verkleind en de huid krijgt een frissere en egale teint. De TriPollar behandeling voelt aan als een warme massage en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Tevens worden de fibroblasten gestimuleerd en gaan nieuw collageen aanmaken. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

Contact

Klik hier voor contactinformatie 

Wat onze klanten zeggen

"Geweldige service en fantastisch resultaat. Een echte aanrader! Zowel voor mn nagels als gezichtsverzorging erg tevreden."
Marjolein
"Afgelopen week rugmassage en gezichtsbehandeling gehad. Wat een bijzondere ervaring! Pure ontspanning en echt tijd voor jezelf! Heerlijk om zo verwend te worden!"
Jessica

Extra informatie

Op al onze aanbiedingen en behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Lees ook onze privacy statement