Kom naar onze VIP-dag op 26 november

vipdag3Op zaterdag 26 november organiseert La Beauté een speciale VIP-dag voor klanten.

U kunt kennismaken met de nieuwste behandelingen (waaronder de prestigieuze Secrets de Sothys). Een vertegenwoordigster van Sothys is aanwezig en verzorgt de visagie met de nieuwe Sothys herfst/winter make-up. Dit alles onder het genot van een hapje en een glas bubbels.

Meer informatie

De VIP-dag vindt plaats op zaterdag 26 november van 10 tot 16 uur bij Schoonheidssalon La Beauté (Atalanta 5, Terneuzen).

Reserveer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Kennismaking Sothys secret behandeling

Introductie met de nieuwe Sothys Secret behandeling omvat: huidanalyse, dieptereiniging, aanbrengen La Creme 128. Bij boeking van een behandeling en/of aanschaf van de crème krijgt u 10% korting. Een kennismakingsbehandeling kost € 25.

Kennismaking Oxygeneo

Wie nog geen kennis gemaakt heeft met de Oxygeneo kan dat ook doen tijdens de VIP-dag. De huid wordt geëxfolieerd, voorzien van zuurstof en essentiële revitaliserende werkstoffen. Met een gladdere, jeugdigere en verstevigde huid als resultaat. Een kennismakingsbehandeling kost € 35.

Gratis visagie

Een vertegenwoordigster van Sothys is aanwezig en verzorgt gratis de visagie met de nieuwe Sothys herfst/winter make-up. Als u een product aanschaft, krijgt u een product cadeau.