Over La Beauté

RachelleSchoonheidssalon La Beauté bestaat ruim acht jaar en is gevestigd in Terneuzen. Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Rachelle Winne heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Daarnaast kan iedereen die wil genieten van een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling bij La Beauté terecht.

Sothys

La Beauté werkt met de producten van Sothys: een merk dat al meer dan 60 jaar staat voor hoogstaande vakkennis en waarmee uitsluitend in gespecialiseerde schoonheidsinstituten en spa’s wordt gewerkt. Alle producten zijn op basis van plant- en bloemextracten. Sothys heeft een eigen laboratiorium in Parijs waar de nieuwste technologieën ontwikkeld worden.

Phytomer

Ook Phytomer is onderdeel geworden van de salon. Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid. Hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, samengesteld uit de beste werkstoffen, helpt Phytomer de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen huidveroudering en vochttekort.

Oxygeneo

Sinds februari 2016 bieden wij ook de Oxygeneo 3-in-1 behandeling. Al na 1 behandeling heeft u een jongere en meer egale huid. Pigmentvlekken en rimpels vervagen, poriën worden verkleind en de huid krijgt een frissere en egale teint.

Shireen hyaluronzuur filler

De Shireen poring methode is een effectieve anti-rimpelbehandeling. Door middel van een hogedrukveer wordt hyaluronzuur onder hoge druk in de huid gespoten. Dit is relatief pijnloos, naaldloos en bovendien leuk betaalbaar! Daarnaast is de behandeling NIET schadelijk en geeft verder GEEN consequenties! Hyaluronzuur is een huideigenstof en geeft hierdoor ook geen allergische reactie.

Overige merken

Voor nailstyling werk ik samen met Crisnails voor de gelnagels, CND Shellac, Trind voor de manicurebehandelingen en Gewohl voor pedicurebehandelingen.

Contact

Klik hier voor contactinformatie.