Maak kennis met de meest waardevolle crème van Sothys

secrets-de-sothysDe meest waardevolle crème van Sothys in de unieke porseleinen pot nu verkrijgbaar bij uw schoonheidssalon La Beauté! Tijdens onze VIP-dag kunt u voor een speciale prijs met deze bijzondere crème kennis maken.

La Creme 128 van Sothys is een sublieme crème. Het geavanceerde onderzoeksteam van Sothys heeft geput uit het hart van de natuur en de meest geavanceerde wetenschappelijke ontwikkelingen om iedere vrouw en man een ongekende 360 graden verjongende werking te bieden in de kern van de huid.

De creme wordt beschermd in een uniek genummerde handgemaakte porseleinen pot. Een exclusief duo van stamcellen van de speciaal ontwikkelde Sothys Roos en kostbare olie van de porseleinbloem hebben een ongekende verjongende werking in de kern van de huid.

Eigenschappen

  • Beschermende werking van de huidstamcellen.
  • Beperking van het vroegtijdige verouderingsproces dat te wijten is aan dagelijks microstress: inflamm`aging`fenomeen.
  • Reactivering van de synthese van bestanddelen die essentieel zijn voor een jonge en mooie huid.
  • Regeneratie van de opperhuidcellen.
  • Beperking van de tekorten aan celenergie.

Resultaat: de vitaliteit van een jonge huid, een gladdere gelifte huid, de huid straalt en ziet er jonger uit.

La Creme 128 staat symbool voor het vakmanschap van Sothys en haar wetenschappelijke voorsprong. Hightech formules met allerhande actieve bestanddelen werden uitgekozen vanwege hun eigenschappen en hun synergetische werking op de huidveroudering.

Bijzondere verpakking

La crème 128 verdient de mooiste verpakking: Voor de eerste keer ooit in de cosmetica wordt een speciale porseleinen pot gefabriceerd door Bernardaud: een toonaangevende fabrikant van porselein en wereldwijd bekend voor zijn kunstzinnige serviezen.

Maak nu kennis!

Tijdens onze VIP-dag op 26 november kunt u kennis maken met deze bijzondere crème. Reserveer op tijd! Meer informatie over de VIP-dag…