Phytomer

Phytomer

Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid. Hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, samengesteld uit de beste werkstoffen, helpt Phytomer u de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen huidveroudering en vochttekort.

Douceur Florale (Fleurs) – € 55
(inclusief bijpassende 24-uurs gezicht crème)

Fleurs is het zusje van Phytomer. Deze cocooning behandeling kalmeert de huid en verzacht de opperhuid. Gevoeligheden en roodheid van de huid verminderen. Voor een stralende huid. Werkzame bestanddelen: zwarte bes, zoethout, groene parel, blauwe argeratum extract, vlierbesbloem extract, citrusrozen extract, lotusbloem extract, vitamine B5, kariteboter, kalmerend water van de citrusroos en extract hibiscus sabdariffa.

Oxygenerende behandeling – € 65

De oxygenerende behandeling is ideaal om de huid een echte “boost” te geven.De behandeling zuivert, ontgift en zorgt dat de huid er stralend uitziet. Ideaal voor de vermoeide of onzuivere huid.

Hydraterende behandeling – € 65

Deze behandeling biedt diepe hydratatie in enkele minuten. Een combinatie van 2 specifieke maskers en een relaxerende massage zorgen ervoor dat de huid comfortabel, strak en ontspannen aanvoelt.

Vitamine C behandeling – € 65

Een behandeling op basis van vitamine C tegen pigmentvlekken.

Anti-aging behandeling – € 95

Een intensieve behandeling voor een liftend effect. Preventief tegen huidveroudering, vermindering van rimpels en kraaienpootjes. Deze verzorging combineert de wetenschappelijke deskundigheid en het beste van een phytomer verzorging voor een unieke doeltreffendheid en een onvergetelijke zintuigelijke ervaring.

Relax dos (enkel te boeken bij gelaatsverzorging van Phytomer) – € 25 

Een optionele rugverzorging die toe te voegen is aan een Phytomer gelaatsverzorging. Inclusief zuiverende rugpakking. De rugpakking verspreidt duizenden microscopisch kleine bubbeltjes die de huid strelen en zorgt voor een absolute relaxatie. Voor een diepe ontgifting van de wervelkolom en een totale relaxatie voor de gespannen zones door de warmte van de pakking.

Lift behandeling van Image – € 99

Een effectieve liftende behandeling op basis van zuurstof. Gaat succesvol de veroudering van de huid tegen.

Aanvullende informatie

Alle behandelingen van Phytomer zijn gericht op huidverbetering. Alle behandelingen zijn in kuur te volgen: voor een extra resultaat met de aangepaste producten krijgt uw huid een respectvolle verzorging voor uw huid.

Komt u voor de 1e keer? Dan doen wij een uitgebreide intake met advies voor u aangepast met proefjes.

Behandelingen zijn gebaseerd op tijd. Wanneer een behandeling meer dan 15 minuten langer duurt, wordt de extra tijd door berekend. Wij hopen op uw begrip.