Over La Beauté

Over La Beauté

Schoonheidssalon La Beauté in Terneuzen bestaat al 10 jaar. Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Rachelle Winne heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging

Daarnaast kan iedereen die wil genieten van een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling, massage, manicure, pedicure of nailstyling bij La Beauté terecht. Ook kunt u voor diverse lichaamsontharingen terecht bij La Beauté. 

Synergie Skin

Synergie Skin biedt een huidverzorgingslijn met écht werkzame ingrediënten, zonder toxische stoffen. Met alleen de beste natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten, die daadwerkelijk doen wat Synergie beloofd! 

Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf, dat door cosmetisch artsen en huidtherapeuten hoog wordt aangeschreven.

Phytomer

Ook Phytomer is onderdeel geworden van de salon. Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid. Hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, samengesteld uit de beste werkstoffen, helpt Phytomer de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen huidveroudering en vochttekort.

Oxygeneo & Tripollar

Dankzij de Oxygeneo 3-in-1 behandeling. Al na één behandeling heeft u een jongere en meer egale huid. Pigmentvlekken en rimpels vervagen, poriën worden verkleind en de huid krijgt een frissere en egale teint. De TriPollar behandeling voelt aan als een warme massage en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Tevens worden de fibroblasten gestimuleerd en gaan nieuw collageen aanmaken. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

Contact

Klik hier voor contactinformatie 

Wat onze klanten zeggen

"Geweldige service en fantastisch resultaat. Een echte aanrader! Zowel voor mn nagels als gezichtsverzorging erg tevreden."
Marjolein
"Afgelopen week rugmassage en gezichtsbehandeling gehad. Wat een bijzondere ervaring! Pure ontspanning en echt tijd voor jezelf! Heerlijk om zo verwend te worden!"
Jessica

Extra informatie

Op al onze aanbiedingen en behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Lees ook onze privacy statement